Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Κορυφαία προστασία διαδικτύου.

Τι μπορεί να συμβεί στα δεδομένα μας αν τα αρπάξει ένα κακόβουλο πρόγραμμα, μεταμφιεσμένο  έτσι ώστε το Antivirus να μην αντιληφθεί την απειλή;

  • Να χρησιμοποιηθούν εναντίον μας με κλοπή ταυτότητας και κοινωνική μηχανική. Οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου διαδίδουν malware με ανεπιθύμητα μηνύματα αφού έχουν διαρρεύσει τα στοιχεία δισεκατομμυρίων Email λογαριασμών σε όλο τον κόσμο με αποτέλεσμα όλοι να λαμβάνουν καθημερινά spam mail.
  • Να κρυπτογραφηθούν και να κλειδώσουν μέχρι να πληρωθούν τα λύτρα. Το malware Dyreza, ένα κακόβουλο λογισμικό που κλειδώνει τον υπολογιστή και ζητάει λύτρα για να τον ξεκλειδώσει απέκτησε τελευταία ενσωματωμένη υποστήριξη και για τα Windows 10 και το Edge.
  • Τα δεδομένα που συλλέγονται αν δεν πληρωθούν τα λύτρα καταστρέφονται μέσα στον υπολογιστή του θύματος, αλλά έτσι κι αλλιώς μεταφέρονται και αποθηκεύονται σε υπολογιστές των εγκληματιών του κυβερνοχώρου και πωλούνται στη μαύρη αγορά, στο λεγόμενο σκοτεινό ιστό.

Μερικές φορές νομίζουμε ότι τα έχομε δει όλα, αλλά τελικά ποτέ δεν θα σταματήσει να μας εκπλήσσει η εφευρετικότητα των μεθόδων  που χρησιμοποιούν οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου. Δεν μας καλύπτει μόνο ένα προϊόν ασφαλείας τύπου antivirus. Πρέπει τα προγράμματα που χρησιμοποιούμε να είναι ενημερωμένα. Πρέπει να ενημερώνονται τα λογισμικά στην τελευταία έκδοση τους που κλείνει τα τρωτά σημεία ξεπερασμένου κώδικα, απ’ όπου εισχωρεί το κακόβουλο λογισμικό.

Ένα Antivirus λογισμικό προστασίας από ιούς δεν είναι πάντα αρκετό για ασφαλή περιήγηση στο διαδίκτυο.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Θα θέλατε ένα πρόγραμμα που να κάνει αυτόματα τις  ενημερώσεις λογισμικού για να κλείνουν οι τρύπες ασφαλείας; Να φιλτράρει την κυκλοφορία στο ιντερνέτ και να έχετε πίνακα ελέγχου με άμεση επισκόπηση της κατάστασης  σε επίπεδο επιχειρησιακής ασφαλείας για τον υπολογιστή σας;  Θα θέλατε μια σταθερή προστασία σε όλα τα επίπεδα που να σας προστατεύει προληπτικά πριν την επίθεση, κατά τη διάρκεια της και μετά από μια επίθεση; Να σας βοηθά να εγκαταστήσετε εφαρμογές λογισμικού άμεσα, με 1 κλικ? Να μπορείτε να ψωνίσετε με ασφάλεια ή να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας στο διαδίκτυο με Online τραπεζικές συναλλαγές χωρίς να ανησυχείτε; Να έχετε προστασία από την προηγμένη επίθεση Zero Day?  Να έχετε δυνατότητες Anti-phishing cyber security για να διατηρείτε τα δεδομένα σας μακριά από εγκληματίες του κυβερνοχώρου;

Αν ναι, κάντε κλικ στο σύνδεσμο  Save 20% on Heimdal PRO ή στην παρακάτω διαφήμιση.
Keep Ransomware Out with Heimdal PRO - get 20% OFF!

Comodo SSL